Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγαλοχωρίου



Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

Επέλεξα από τις 3000 φωτογραφίες και τα δεκάδες άλμπουμ, μία που θεωρώ ότι αντιπροσωπεύει το προφίλ του πιο επιτυχημένου Πολιτιστικού Συλλόγου μεταπολιτευτικά. Σε δύο χρόνια ο Σύλλογός μας θα κλείσει μια δεκαετία αισίως και θα γιορτάσει με πανηγυρικό τρόπο τη μεστή του δράση, σπάζοντας όλα τα κλισέ του παρελθόντος και αποτελώντας έναν μοναδικό συνδετικό κρίκο όλων των κοινωνικών στρωμάτων του Μεγαλοχωρίου, ενώ συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του προς το μέλλον.
Στη φωτό απεικονίζεται η συνύπαρξη γενεών, γιατί φτάνει απλά η λογική, η πραγματική αγάπη για τους γύρω μας, η ενωτική διάθεση, κάτι τόσο λυτρωτικό, που είναι αυτονόητη και όμως τόσο δυσεύρετη.
Στη φωτό απεικονίζεται η φιλία, η χαρά, η ανάγκη να μοιραστούν αλλά και να απολαύσουν οι τρεις γενιές την τέχνη του κινηματογράφου, αγκαλιασμένοι και προστατευμένοι, θα ‘λεγες από τους πίνακες της Μαρίας Αδάμου, αδελφή γαρ, ζώντας τις αξίες της αστικής Δημοκρατίας, χωρίς διαχωρισμούς και ανάγκες για αξιολογικούς χαρακτηρισμούς.
 Ο Σύλλογός μας ετοιμάζεται πυρετωδώς για πράγματα, που μόνο περήφανο θα κάνουν τον συντοπίτη Μεγαλοχωρίτη αλλά και τον συντοπίτη Τρικαλινό, που τον παρακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια.


  ΑΔΑΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο :
 
design: k.t. Copyright © 2016. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙOY>---> - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος