Πολιτιστική Εκδρομή στο Ναύπλιο του Πολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Μεγαλοχωρίου στις 24-25 Νοεμβρίου 2018.


 Ο Σύλλογος και οι προνομιούχοι φίλοι του επισκέφτηκαν: Το Αρχαίο Θεατρο της Επιδαύρου ξεδιπλώνοντας το υποκριτικό τους ταλέντο αυτοσχεδιάζοντας στον διαχρονικό βωμό της τέχνης.

 Ακολούθως επισκέφτηκαν το απόρθητο και επιβλητικό φρούριο του Παλαμηδίου για να συνεχίσουν την υπεροχή διαδρομή τους στο πανέμορφο και ιστορικό Ναύπλιο, που διατηρεί την αίγλη του αλώβητη από τον χρόνο. 



Το βράδυ δείπνησαν και διασκεδασαν με την ψυχη τους σε παραδοσιακή ταβέρνα, για να συνεχίσουν μέχρι της πρώτες πρωινές ώρες σε ατμοσφαιρικές μουσικές γωνιές, που παραπέμπουν σε άλλες εποχές. 

Την Κυριακή παρακολούθησαν τους Παλαμήδειους αγώνες απολαμβάνοντας τον καφέ τους σε υπέροχα βενετσιάνικα στέκια, θαυμάζοντας ταυτόχρονα την παρέλαση της δημοτικής μπάντας και τους γενναίους φουστανελοφόρους της Αργολίδας. 

Τέλος απόθεσαν φόρο τιμής στις απαρχές του Ελληνικού Πολιτισμού, που αποτελεί την βάση του Ευρωπαϊκου Πολιτισμού, καθώς επισκέφτηκαν τις "πολύχρυσες" Μυκήνες.





Το πρόγραμμα της εκδρομής και τις περιγραφές επιμελήθηκε το Δίκτυο Διαχείρισης Πολιτιστικού και Τουριστικού Προϊόντος "Maes.Tr.O", ενώ την μετακίνηση και διαμονή ανέλαβε το: Kourentas Tours.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο :
 
design: k.t. Copyright © 2016. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙOY>---> - Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος